Relatiecoaching

 

Zet een eerste stap op weg naar een fijnere relatie

Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Lachen jullie nog wel eens samen? Voelen jullie je nog op je gemak bij elkaar? Zo ja, ga zo door! Maar misschien hinken jij en je partner, net als veel mensen, van ergernis naar onbegrip. Daar hebben jullie het niet zo over, want dat wordt vaak een beetje een stekelig soort gesprek. Als je kinderen hebt, verlang je misschien naar de tijd voordat zij er waren. Nu is er veel sleur en gezeur. Niet dat jullie de hele tijd ruzie hebben of willen scheiden, zo erg is het nou ook weer niet. Maar de tijd dat jullie écht plezier hadden samen, die ligt al een poosje achter jullie. Een relatiecoach kan jullie weer op weg helpen naar een fijne relatie.

Hervind het plezier in je relatie met een relatiecoach

Je denkt misschien wel eens aan relatietherapie, maar zo slecht is het toch nog niet gesteld met jullie relatie? Bij een relatiecoach kom je snel weer écht met elkaar in contact. Meestal is er helemaal niet zo veel voor nodig om weer met elkaar in gesprek te komen. Hoe eerder je dat doet, hoe beter. Jullie bewijzen je relatie een dienst door wél te praten over wat je wilt en wat je moeilijk vindt. Daar hoef je niet uitgebreid voor in relatietherapie.

Pak je relatieproblemen doelgericht aan

Soms heb je gewoon even een klein zetje in een andere richting nodig. Als relatiecoach ga ik niet wroeten in jullie verleden. We kijken waar jullie nu tegenaan lopen en wat jullie samen willen bereiken. Niet soft of zweverig maar praktisch en doelgericht. Jullie ontdekken je eigen en de gezamenlijke patronen en oefenen met ander gedrag. Je kunt weer in gesprek komen en blíjven als het moeilijk wordt. Dat brengt jullie dichter bij elkaar.

Voordelen van relatiecoaching

  • Jullie krijgen kortdurende begeleiding zodat jullie je relatie snel weer op de rails hebben
  • Je bent vrij om je uit te spreken, een relatiecoach zorgt voor veiligheid
  • Je leert constructief gebruik te maken van je gevoel en je emoties
  • Je leert praten en luisteren op een andere manier, waardoor jullie samen je relatie weer opbouwen en de sfeer verbetert

Relatieherstel na overspel

In grofweg de helft van de relaties speelt het vroeger of later: overspel. Voor de bedrogen partner intens pijnlijk, voor de vreemdgaande partner vaak een emotionele achtbaan. Als bedrogen partner weet je na de eerste schrik, boosheid en verdriet vaak niet hoe je nu verder moet. En de ander heeft ook zo zijn of haar motieven gehad om de vaste relatie niet te verbreken. Wil je onderzoeken of je samen verder wilt, en als jullie dat willen, hoe je dan het vertrouwen kunt herstellen? Aarzel niet om contact op te nemen, een steuntje in de rug helpt je verder.

Relatietherapie, als er meer nodig is

Is jullie relatie al heel lang geen veilige thuishaven meer? Speelt er veel oud zeer mee? En is de intimiteit ver te zoeken? Bij Lief en Leed kun je ook terecht voor langer durende relatietherapie. Ik werk met de methode EFT, een bewezen effectieve therapievorm. Meer over EFT-therapie vind je hier en op mijn persoonlijke pagina van EFT Nederland.

Laat je relatie weer opbloeien, en neem contact op

Ik ben Hermine Kroon, relatiecoach. Ik geloof in de liefde. Ik geloof dat relaties mensen helpen groeien, dat één plus één meer dan twee is. Ik geloof dat mensen elkaar uitkiezen omdat ze elkaar iets te bieden hebben, iets van elkaar kunnen leren.

Willen jullie samen ook weer meer dan één plus één zijn? Bel me eens. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. 

Met een relatiecoach je relatie weer snel op de rails

Wacht niet tot het te laat is, kennismaken is geheel vrijblijvend.

Hermine Kroon
06 –  81 56 76 75
info@herminekroon.nl

Op zich was onze relatie eigenlijk wel goed, alleen konden we niet omgaan met ruzies. We wisten niet hoe we het moesten goedmaken, konden niet naar elkaar luisteren en namen elkaars feedback niet serieus. … Het ebde wel weg met de tijd, maar bij elke volgende ruzie kwamen de problemen van de niet uitgesproken ruzie weer naar voren… Lees meer

Man, 29 en vrouw, 25