Contact

Hermine Kroon
M. 06 81 56 76 75
E. info@herminekroon.nl

Liefde in tijden van Corona

In verband met Corona werk ik momenteel alleen via Skype of Zoom. Dat is goed werkbaar, als we allemaal een groot scherm hebben en elkaar goed kunnen zien.

Je relatie in de nieuwe situatie

Het zijn verwarrende tijden, en dat vraagt veel, van iedereen. Hoe fijn het ook is, dat je nu veel tijd met je gezin hebt, het kan ook benauwend zijn! Het zet relaties onder druk. Het kan dat jullie knorriger tegen elkaar worden, en meer ruzie krijgen. Of je voelt je steeds stiller en eenzamer worden, terwijl je toch de hele dag samen bent. Het kan dat je je zorgen maakt, bang bent, of verdrietig. Of dat je gek wordt van de kinderen om je heen, terwijl je ook nog moet werken. Als jullie merken dat de sfeer tussen jullie verslechtert, aarzel dan niet en neem contact met me op. Vaak verbetert de verbinding al na één gesprek, en kunnen jullie weer vol goede moed verder!

Bel me, ik ben er voor jullie!

Kennismaken is gratis

Kennismaken is gratis, dat doen we telefonisch, of met beeldbellen. Een half uurtje ongeveer. Wil je verder praten? Mijn tarief is 110 euro per uur inclusief BTW. Ben je in het bezit van een U-pas, dan reken ik 55 euro per uur.

Als de praktijk vol zit, en je wilt niet wachten, dan verwijs ik je graag door naar collega’s.

Avonduren

Het tarief voor gesprekken in de avonduren is 135 Euro. Stellen met kleine kinderen thuis, die in verband met Corona niet overdag kunnen afspreken, betalen in de avonduren het dagtarief.

Praktijk

Mijn praktijkruimte vind je in de Bilt, in het gezondheidscentrum op de Burgemeester de Withstraat 59A, dichtbij alle uitvalswegen. Parkeren kan gratis op eigen terrein.

Afzeggen

Afzeggen kan tot 48 uur van tevoren kosteloos. Daarna breng ik per gesprek dat niet doorgaat 75 euro in rekening.

Samenwerking

Is de muziek eruit en de koek op? Lief en Leed werkt samen met Booor Advocaten en Kievit Advocatuur en Mediation.