Contact

Hermine Kroon
M. 06 81 56 76 75
E. info@herminekroon.nl

Praktisch

Mijn praktijk vind je in de Bilt, in het gezondheidscentrum op de Burgemeester de Withstraat 59, dichtbij alle uitvalswegen. Parkeren kan gratis op eigen terrein. 

Kennismaken is gratis

Een half uur kennismaken is gratis. Wil je verder praten? Mijn tarief is 110 euro per uur inclusief BTW. Ben je in het bezit van een U-pas, dan reken ik 55 euro per uur.

Als de praktijk vol zit, en je wilt niet wachten, dan verwijs ik je graag door naar collega’s. 

Avonduren of crisisgesprek

We kunnen ook in de avonduren afspreken. Dan reken ik 135 euro per uur. Wil je binnen twee werkdagen een gesprek, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een net uitgekomen affaire? Ook dat kost 135 euro per uur. 

Skype

Als je in je eentje wilt afspreken, kunnen we ook een uurtje Skypen. Dat kan vaak op korte termijn even tussendoor. Ook als je een vraag hebt, of gewoon even wilt sparren omdat je in kringetjes ronddraait, ben je welkom. Een uur Skype kost 80 euro.

Afzeggen

Afzeggen kan tot 48 uur van tevoren kosteloos. Daarna breng ik per gesprek dat niet doorgaat 75 euro in rekening.

Houd me Vast groep in september. Voor de rijpere relatie! 

Mijn intervisiegroep biedt vier keer per jaar een Houd me Vast groep aan. De cursus in september richt zich specifiek op de dynamiek van stellen die al langer bij elkaar zijn.

  • Zijn jullie rond de vijftig, of ouder?
  • Zijn jullie al vijftien of meer jaar samen?
  • Staan jullie kinderen op het punt om uit te vliegen, of hebben ze het nest al verlaten? 

Willen jullie graag samen oud worden, maar mis je soms verbinding? Vraag je je af hoe jullie leven eruit ziet als jullie minder gaan werken, of als jullie straks met pensioen gaan? Als jullie twee of meerdere van de bovenstaande vragen met ja kunnen beantwoorden dan is deze Houd me Vast cursus echt iets voor jullie!

In rijpere relaties weet je al lang wat je aan elkaar hebt, jullie hebben immers samen al zoveel meegemaakt! Toch lijkt het in deze overgangsfase naar ‘samen oud worden op een bankje’ soms een beetje te schuren. Er zijn dingen die je niet meer deelt samen, en dat geeft soms een gevoel van verwijdering. Houd me Vast is een cursus die je helpt jullie ingesleten patronen te zien, en die jullie handvatten geeft om ze te doorbreken. Dat levert je meer verbinding en intimiteit op, en meer plezier in elkaar. Je leert elkaar als het ware op een andere manier kennen, zodat jullie klaar zijn voor een relatie 2.0.

Houd me Vast is een programma aan de hand van het boek Houd me Vast van Sue Johnson. In acht sessies van twee uur leren jullie de patronen in jullie relatie kennen en veranderen. Jullie krijgen voorbeelden en filmpjes te zien, en doen samen oefeningen en thuisopdrachten. Jullie leren de negatieve patronen te stoppen en onderliggende emoties en verlangens uit te spreken.

Er is plek voor zes stellen. Je hoeft niets te zeggen of te delen in de groep, als je dat niet wilt. Het mág natuurlijk wel, voel je daar vrij in.

De oefeningen doe je als stel; samen met je partner op een plekje voor jullie tweeën. De begeleiders lopen rond en zijn beschikbaar om je een stukje op weg te helpen als je vastloopt. Alle begeleiders zijn ervaren EFT relatie- en gezinstherapeuten.

Data: 7, 14, 21 en 28 september, van 9:00-13:00u. 

Trainers: Beertje de Boer en Hermine Kroon

Locatie: Burgemeester de Withstraat 59, 3732 EJ de Bilt

KOSTEN:
€750,- per stel, inclusief het boek Houd me Vast van Sue Johnson. 

Meer informatie? Bel of mail even! 

Hier vind je de Algemene Voorwaarden van Lief en Leed

Samenwerking

Is de muziek eruit en de koek op? Lief en Leed werkt samen met Booor Advocaten en Kievit Advocatuur en Mediation