Contact

Hermine Kroon

M. 06 81 56 76 75
E. info@herminekroon.nl

Liefde in tijden van Corona

In verband met Corona werk ik face-to-face op anderhalve meter, of, als één van ons luchtwegklachten heeft, via Skype of Zoom. Dat is goed werkbaar, als we allemaal een groot scherm hebben en elkaar goed kunnen zien.

Kennismaken is gratis

Kennismaken is gratis, dat doen we telefonisch, op de praktijk, of met beeldbellen. Een half uurtje ongeveer. Wil je verder praten? Mijn tarief is 110 euro per uur inclusief BTW. Ben je in het bezit van een U-pas, dan reken ik 55 euro per uur.

Als de praktijk vol zit, en je wilt niet wachten, dan verwijs ik je graag door naar collega’s.

Avonduren

Het tarief voor gesprekken in de avonduren is 135 Euro.

Praktijk

Mijn praktijkruimte vind je in de Bilt, in het gezondheidscentrum op de Burgemeester de Withstraat 59A, dichtbij uitvals- en snelwegen. Parkeren kan gratis op eigen terrein.

Afzeggen

Afzeggen kan tot 48 uur van tevoren kosteloos. Daarna breng ik per gesprek dat niet doorgaat 75 Euro in rekening.

Samenwerking

Is de muziek eruit en de koek op? Lief en Leed werkt samen met Booor Advocaten en Kievit Advocatuur en Mediation.