Praktisch

Mijn praktijk vind je in de Bilt, in het gezondheidscentrum op de Burgemeester de Withstraat 59, dichtbij alle uitvalswegen. Parkeren kan gratis op eigen terrein. 

Kennismaken is gratis

Een half uur kennismaken is gratis. Wil je verder praten? Mijn tarief is 100 euro per uur inclusief BTW. Ben je in het bezit van een U-pas, dan reken ik 50 euro per uur.

Als de praktijk vol zit, en je wilt niet wachten, dan verwijs ik je graag door naar collega’s. 

Avonduren of crisisgesprek

We kunnen ook in de avonduren afspreken. Dan reken ik 130 euro per uur. Wil je binnen twee werkdagen een gesprek, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een affaire? Ook dat kost 130 euro per uur. 

Skype

Als je in je eentje wilt afspreken, kunnen we ook een uurtje Skypen. Dat kan vaak op korte termijn even tussendoor. Ook als je een vraag hebt, of gewoon even wilt sparren omdat je in kringetjes ronddraait, ben je welkom. Een uur Skype kost 75 euro.

Afzeggen

Afzeggen kan tot 48 uur van tevoren kosteloos. Daarna breng ik per gesprek dat niet doorgaat 75 euro in rekening.

Houd me Vast groep

Mijn intervisiegroep biedt vier keer per jaar een Houd me Vast groep aan. De eerstvolgende training start op zaterdag 11 mei, van 9:00u tot 16:00u. Aansluitend is er vier woensdagavonden een bijeenkomst van 19-21u, op 15, 22 en 29 mei, en op 5 juni. 

Locatie: Burgemeester de Withstraat 59, 3732 EJ de Bilt

KOSTEN:
€750,- per stel, inclusief het boek Houd me Vast van Sue Johnson en uitgebreide lunch op zaterdag.

 

 

Hier vind je de Algemene Voorwaarden van Lief en Leed

 

Contact

Hermine Kroon
M. 06 81 56 76 75
E. info@herminekroon.nl