Individuele EFT

Als je de weg kwijt bent
Soms ben je even de weg kwijt. Door een levensgebeurtenis: ziekte, overlijden, of het verlies van werk. Of doordat er iets mis gaat in je persoonlijke relaties. Je krijgt steeds ruzie met diegene met wie je het zo graag goed wilt hebben. Of je voelt je afgesneden: je functioneert wel, maar het lijkt of de levendigheid uit je contacten is verdwenen.

Als je hierin vastloopt, heb je misschien wat hulp nodig om te dealen met de moeilijke gevoelens die je tegenkomt: somberheid, angst, verdriet, of juist grote boosheid.

Je emoties als wegwijzer
Die gevoelens zijn er niet voor niets. Emoties helpen je overleven, en zetten je aan tot actie.

Hoe er in jouw gezin van herkomst, jouw ‘nest’ met emoties werd omgegaan, beïnvloedt hoe jij in het leven staat, hoe je jezelf ziet, en hoe je je met anderen verbindt. Vaak ligt er een laagje over je meest kwetsbare gevoelens heen, waardoor je er zelf niet bij kunt, en anderen er niet goed op kunnen reageren. Je doet onverschillig als je verdriet hebt, of je blijft keihard door buffelen, ook al ben je de uitputting nabij.

Individuele EFT helpt je zien dat het logisch is, dat je doet wat je doet. Het helpt je ervaren hoe het is als je kwetsbare gevoelens er wél mogen zijn. Je maakt plek voor álle emoties en daardoor wint het leven aan kleur. Je oude zeer gaat minder meezingen in het hier-en-nu. Er komt meer ruimte, voor méér van jou. Meer verbinding, met jezelf en met anderen.

Relatiecoaching - Met een relatiecoach weer op de juiste weg

Wil je kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel me! 

Hermine Kroon
06 –  81 56 76 75
info@herminekroon.nl