Voor wie?

Samen

Willen jullie samen je relatie verbeteren? Bij Lief en Leed relatiecoaching gaan we met zijn drieën in gesprek. Dat kan op een paar manieren:

Relatiecoaching is er voor als je relatie niet helemaal lekker loopt. Jullie zijn wat knorriger tegen elkaar, of juist wat stiller. Het voelt niet meer helemaal oké. In drie tot vijf gesprekken kom je weer dichter bij elkaar. Met en zonder woorden.

Als jullie al een hele poos niet meer echt blij zijn met elkaar en er meer nodig is om jullie relatie weer op de rit te krijgen, dan is EFT relatietherapie het aangewezen middel. In minimaal acht gesprekken werken jullie aan het herstel van intimiteit en verbondenheid.

En als je ‘gewoon’ iets goeds wilt doen voor je relatie, als je het gevoel hebt dat het fijner kan, dan is een Houd me Vast- programma het middel om de intimiteit te versterken en je relatie toekomst-proof te maken.

Ook voor solo & single

Solo

Individuele EFT is bij uitstek geschikt als je steeds tegen de zelfde thema’s aanloopt in je relaties of in je werk. Als je altijd zó ontzettend je best doet dat je niet eens meer toekomt aan voelen wat je zelf wilt, bijvoorbeeld. Of als je vaak sombere periodes hebt, waarin je tot niks lijkt te komen, wat je een nog veel rotter gevoel geeft. We maken plek voor al die gevoelens en geven ze de nodige TLC, waardoor je basis sterker wordt en je leven lichter.

Single

Je weet inmiddels wel dat ridders op witte paarden doorgaans niet van die frisse voeten hebben. En dat beeldschone prinsessen ineens hele schelle stemmetjes hebben als ze hun zin niet krijgen. Lijkt het met jou en relaties toch steeds niet te werken? En wil je wél graag je leven met iemand delen? Misschien is het traject Roadmap to Love iets voor jou! Wat zoek je in een relatie, en wat heb je de ander te bieden? Kijk eens in je eigen toverspiegel!

Single