EFT Relatietherapie

 

Relatieprogramma Houd Me Vast, een boost voor je relatie

In acht gesprekken je relatie weer helemaal liefdevol en toekomstbestendig maken? Dat kan met het programma Houd me Vast. Het hoort bij het boek Houd me Vast, van Sue Johnson. Je brengt stapsgewijs de patronen in je relatie in kaart, leert hoe je ze kunt doorbreken en hoe je op een andere manier met elkaar kunt praten. Intiemer, kwetsbaarder, eerlijker. Als jullie graag zelfstandig aan de slag gaan, kunnen jullie met Houd me Vast je relatie een echte boost geven. Zie het als een APK met bijbehorend onderhoud: daarna kun je samen weer veilig op weg. 

Houd me Vast kunnen jullie zowel samen met mij doen, als in een groep.

EFT Relatietherapie, als er meer nodig is

EFT Relatietherapie is een krachtige therapievorm voor als je relatie in zwaar weer verkeert. Is jullie relatie al lang geen veilige thuishaven meer? Hebben jullie steeds terugkerende ruzies en overweeg je de handdoek in de ring te gooien en te gaan scheiden? Of zijn jullie al jaren uitgepraat, meer ‘beleefd’ dan ‘samen’? Dan is er meer nodig om jullie relatie vlot te trekken.

Doorbreek vastgeroeste patronen en word weer geliefden dankzij EFT

Als je jezelf en de ander al een poosje kwijt bent. Als je ernaar verlangt om weer te voelen dat de ander voor je klaarstaat, en dat jij ertoe dóet… Als je steeds in hetzelfde kringetje ronddraait en je het gevoel hebt dat je steeds meer schade oploopt, dan is EFT relatietherapie iets voor jullie.

Emotionally Focused Therapy is gebaseerd op de hechtingstheorie van Bowlby. Grondlegger Sue Johnson ontdekte, dat paren die zich niet verbonden voelen, steeds in drie patronen verzanden. Als je snapt wat er gebeurt, kun je uit de negatieve spiraal stappen. Je leert op een andere manier praten, wat de verbondenheid versterkt. Dat komt ook de seksuele intimiteit ten goede.

EFT relatietherapie is een bewezen effectieve manier om de intimiteit in relaties te vergroten. Doel is om de negativiteit te verminderen en de verbinding tussen partners te herstellen zodat ze zich weer geliefden gaan voelen. Met EFT leg je het patroon bloot waarin jullie gaandeweg verstrikt zijn geraakt. Jullie ontdekken hoe jullie dat patroon samen in stand houden én hoe je eruit kunt stappen.

Is EFT misschien iets voor jullie?

Neem even contact op, dan onderzoeken we dat in een gratis kennismakingsgesprek. 

Ik ben als gevorderd EFT-therapeut geregistreerd bij Stichting EFT-Nederland; bekijk hier mijn pagina op de website van EFT-Nederland.

Lees hier mijn blog om een beter beeld van EFT te krijgen.

 

contact_herminekroon2

 

Onze relatie was regelmatig vol strijd. Konden elkaar niet bereiken. Je gaf hoop en moed. Dat was erg fijn. Ook prettig dat we beiden ons verhaal konden doen, waarbij je door vroeg.

We zijn meer betrokken op elkaar. We hebben door wat er gebeurt als we ruzie krijgen. We weten hoe we het kunnen stoppen en hoe we het voor kunnen zijn. Er is meer verbinding met elkaar… Lees meer

Marja en Daniël