Als het niet zo lekker loopt

Lief en Leed relatiecoaching is er voor iedereen met een relatie die niet helemaal lekker loopt. Niet dramatisch slecht, maar gewoon, dat jullie de weg naar elkaar kwijt zijn. Je mist het gevoel van thuiskomen. Of je krijgt ruzie als je een keer je zorgen deelt. Of jullie vrijen al een poosje niet of nauwelijks. Allemaal heel normaal. Elkaar terug vinden lukt alleen als je deelt wat er écht in je omgaat. Relatiecoaching kan je daarbij helpen.

Voor als er meer nodig is

EFT Relatietherapie is een krachtige therapievorm voor als je relatie in zwaarder weer verkeert. Is jullie relatie al lang geen veilige thuishaven meer? Hebben jullie steeds terugkerende ruzies en overweeg je de handdoek in de ring te gooien en te gaan scheiden? Of zijn jullie al jaren uitgepraat, meer ‘beleefd’ dan ‘samen’? Dan is er meer nodig om jullie relatie vlot te trekken.

Op zoek naar jouw Significant Other

Ben je wel zo’n beetje uitgeTinderd? Heb je al één of meer relaties achter de rug en je leven goed op de rit? Ben je op zoek naar iets vasters, iets met meer duurzaamheid dan vier keer uitgaan? Dan is Roadmap to Love iets voor jou! Je krijgt inzicht in je eigen hechtingsstijl, leert relatiepatronen zien en valkuilen vermijden. Jouw eigen do’s en don’ts voor het onderhouden van een duurzame relatie.