Voor wie?

Samen

Willen jullie samen je relatie verbeteren? Bij Lief en Leed relatiecoaching gaan we met zijn drieën in gesprek. Dat kan op een paar manieren:

Relatiecoaching is er voor als je relatie niet helemaal lekker loopt. Jullie zijn wat knorriger tegen elkaar, of juist wat stiller. Het voelt niet meer helemaal Ok. In drie tot vijf gesprekken kom je weer dichter bij elkaar. Met en zonder woorden.

Als jullie al een hele poos niet meer echt blij zijn met elkaar en er meer nodig is om jullie relatie weer op de rit te krijgen, dan is EFT relatietherapie het aangewezen middel. In minimaal acht gesprekken werken jullie aan het herstel van intimiteit en verbondenheid.

En als je ‘gewoon’ iets goeds wilt doen voor je relatie, als je het gevoel hebt dat het fijner kan, dan is een Houd me Vast- programma het middel om de intimiteit te versterken en je relatie toekomst-proof te maken.

Ook voor solo & single

Solo

Als jíj een probleem ervaart in de relatie, maar je partner heeft geen behoefte aan hulp of ‘therapie’, kun je ook alleen komen. Immers: als jij verandert, verandert de relatie automatisch ook. Misschien komt je partner dan uiteindelijk vanzelf een keertje mee.

Als lang en gelukkig voorbij is…

Heb je je relatie verbroken en heb je behoefte aan een luisterend oor? Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen om je leven weer op de rails te krijgen? Voor een steuntje in de rug ben je van harte welkom.

Single

Je weet inmiddels wel dat ridders op witte paarden doorgaans niet van die frisse voeten hebben. En dat beeldschone prinsessen ineens hele schelle stemmetjes hebben als ze hun zin niet krijgen. Lijkt het met jou en relaties toch steeds niet te werken? En wil je wél graag je leven met iemand delen? Misschien is het traject Roadmap to Love iets voor jou! Wat zoek je in een relatie, en wat heb je de ander te bieden? Kijk eens in je eigen toverspiegel!

Single