Voor wie?

Lief en Leed relatiecoaching is er voor iedereen met een relatie die niet helemaal lekker loopt. Niet dramatisch slecht, dan hebben jullie meer aan een mediator of een advocaat. Maar gewoon, dat jullie de weg naar elkaar kwijt zijn. Je mist het gevoel van thuiskomen. Of je krijgt ruzie als je een keer je zorgen deelt. Of jullie vrijen al een poosje niet of nauwelijks. Misschien betrap je jezelf (of de ander) op een meer dan gemiddelde belangstelling voor een nieuwe collega. Allemaal heel normaal. Maar de weg terug vinden naar elkaar lukt alleen als je deelt wat er écht in je omgaat. Da’s niet altijd even makkelijk. Relatiecoaching kan je daarbij helpen.

Als jullie al een hele poos niet meer echt blij zijn met elkaar en er meer nodig is om jullie relatie weer op de rit te krijgen, dan is EFT relatietherapie het aangewezen middel. In minimaal acht gesprekken werken jullie aan het herstel van intimiteit en verbondenheid.

En als je ‘gewoon’ iets goeds wilt doen voor je relatie, als je het gevoel hebt dat het fijner kan, dan is een Houd me Vast- programma het middel om de intimiteit te versterken en je relatie toekomst-proof te maken. 

Waarom?
Omdat het zonde is om elkaar uit het oog te verliezen. Daarmee lever je stukje bij beetje ook een deel van de liefde, de warmte, in. Geen enkele relatie is altijd goed. Maar als je te lang niet echt dichtbij de ander bent geweest kan een relatie ineens ‘op’ lijken te zijn.  ‘Uit elkaar gegroeid,’ heet dat dan, of ‘we leefden als broer en zus.’

Je relatie heeft er baat bij als je met elkaar praat over alles wat je écht beweegt. Als je allebei het gevoel hebt dat je bij je partner terecht kunt, waar je ook mee zit, wat er ook gebeurt, dan voel je je beter, fijner. Lekkerder.