Welkom

Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Lachen jullie nog wel eens samen? Voelen jullie je nog op je gemak bij elkaar? Zo ja, ga zo door!

Maar misschien hinken jullie, net als veel mensen, van ergernis naar onbegrip. Daar hebben jullie het niet zo over, want dat wordt vaak een beetje een stekelig soort gesprek. Als je kinderen hebt verlang je misschien naar de tijd voordat zij er waren, toen jullie nog lol hadden. Nu is er veel sleur en gezeur. Niet dat jullie de hele tijd ruzie hebben, zo erg is het nou ook weer niet. Maar de tijd dat jullie écht plezier hadden samen, die ligt al een poosje achter jullie.

Zo hoeft het niet te zijn. Er is niet veel voor nodig om weer in gesprek te komen. Hoe eerder je dat doet, hoe beter. Jullie bewijzen je relatie een dienst door wél te praten over wat je wilt en wat je moeilijk vindt. Relatiecoaching kan je daarbij helpen. We gaan niet wroeten in je verleden maar kijken waar jullie nu tegenaan lopen. Niet soft of zweverig, maar praktisch en doelgericht.

Bel me eens. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Je kunt je vraag ook mailen, ik neem graag de tijd om hem te beantwoorden.

Hermine
M. 06 81 56 76 75

E. info@herminekroon.nl

Relatiecoaching